BLANCO ETAGON 500-U KERAMIK INFINO

En innovativ diskho i högkvalitativt keramiskt porslin.
En praktisk, djup och stilren diskho som kan används i 3 nivåer. Er gamla diskho blir ett minne blått i jämförelse med BLANCO ETAGON. Det unika konceptet med en stor diskho, funktionellt integrerat mellansteg som med stänger i rostfritt stål skapar ännu ett våningsplan, placera tex sköljskål eller kastruller på mellansteget eller ställa diskho som ska rinna av,  för att underlätta förberedelser, matlagning och servering av mat. Likväl som för att diska och hålla ditt kök prydligt och städat.

9 995kr

Artikelnummer 233-500U Kategori Etiketter ,
Nollställ
Title Fil Type Size
etagon_500U_un application/pdf 72 KB
etagon_500U_un text/plain 227 KB
|MONTAGE|

U=Undermontage

|SKÅP|

|60CM|

MATERIAL / FÄRG / YTA

KERAMIK SVART, KERAMIK BASALT, KERAMIK KRISTALLVIT, KERAMIK MAGNOLIA

Monteras

U = Undermontage

Minsta möjliga skåp

60CM

525149 BLANCO ETAGON DISKHO 500-U KRISTALLVIT
525149 BLANCO ETAGON DISKHO 500-U KRISTALLVIT
525149 BLANCO ETAGON DISKHO 500-U KRISTALLVIT
525149 BLANCO ETAGON DISKHO 500-U KRISTALLVIT

01978533 C Web PPT JPG Highres Logo Award Picto 10690

En innovativ diskho i högkvalitativt Keramiskt Porslin

Komplett med C-overflow och Infino-avloppsystem.

BLANCO ETAGONs tillbehör gör ditt kök komplett; skärbrädor, sköljskålar och tillbehör för ångugn.
BLANCO ETAGON i keramiskt porslin finns för undermontage och för montage ovanifrån (infällnad) med en bakkant för blandare, pop up reglage/diskmedelspump.


BLANCO diskhoar i keramiskt porslin tillverkas av naturliga råvaror och ett traditionellt hantverk. Tack vare  den exklusiva tillverkningsprocessen har alla BLANCO diskhoar i keramiskt porslin en mycket hård, stark yta som är anmärkningsvärd för att vara resistent mot repor, skärning och påverkan. Det keramiska materialet är extrem värmebeständig (däremot ska man undvika att exponera materialet för hög värme under en längre tid, detta genom att undvika att placera varma grytor och kastruller direkt i diskhon). Keramiken är resistent mot direkt solljus och inga färgförändringar uppstår då materialet är ljustålig. Detta innebär att materialet kan vara i nära anslutning till fönster utan att några missfärgningar uppstår. Välj mellan 4 färger. Matcha diskho med blandare i samma färg eller bryt av med annan färg.


Omsorg om din diskho i keramiskt porslin
Vad händer om rödbetsjuice droppar ned i din diskho i BLANCO keramiskt porslin i kristallvitt utförande? Inga problem! En diskho i keramiskt porslin behöver inte mycket. Spilld juice, droppar av rött vin, gamla tepåsar – enkelt att torka bort med en mjuk svamp doppad i lite diskmedel. Torka av, skölj med rent vatten och torka av med en mjuk microfiber duk. Klart! Det keramiska porslinet behåller sin glans i årtionden om du underhåller din diskho. Visa din diskho i keramiskt porslin extra omsorg genom att använda BLANCO PuraPlus. Denna särskilda pasta sparar dig mycket tid i rengöring då din diskho blir ännu enklare att underhålla.

Utvalda produkter

Logga in