BLANCO SUBLINE 500-IF /A INFINO | STEELFRAME

| MAXIMERAT UTRYMME |

  • Kompromisslös Diskho-Storlek och kompakta design.
  • Elegant, rak geometri.
  • Ett måste för det minimalistiska moderna köket.
  • Tidlöst Utseende och Användarvänlig.
  • Busenkel rengöring tack vare den raka utformningen – smuts och matrester har ingenstans att fastna.

Nyhet! UPPLEV BLANCO SUBLINE Läs mer

12 995kr15 995kr

Artikelnummer Välj variant Kategori Etiketter , ,

Svårt att välja färg? Läs mer

  Nollställ

  Anpassade tillbehör...

  Vikt 10.8 kg
  Dimensioner 694 × 636 × 381 cm
  UTFÖRANDE

  HO ENKEL, UTAN AVSTÄLLNINGSYTA

  MATERIAL / FÄRG / YTA

  SILGRANIT SVART, SILGRANIT ANTRACIT, SILGRANIT VIT

  Monteras

  IF = Infällnad / Planmontering, Infällnad

  Minsta möjliga skåp

  60CM

   


  BLANCO SUBLINE SteelFrame InFino 

  BLANCO SUBLINE SteelFrame är en perfekt harmoni mellan två högkvalitativa material: BLANCOs SILGRANIT PuraDur med en ram av rostfritt stål bearbetad av experterna på BLANCOs fabriker. Diskohons design kännetecknas av sin eleganta, raka geometri. Imponerande för sin kompromisslösa diskhostorlek och sitt moderna uttryck. Denna diskho blir den självklara, exklusiva, mittpunkten i köket.

  Rengöring är busenkel tack vare den raka utformningen – smuts och matrester har ingenstans att fastna.
  Komplett med InFino ™ avloppssystem – elegant och lättskött.  3 ½ avloppsventil, breddavlopp i elegant utformning.

  Lätt att montera med IF-Micro edge kanten, planmonteras integrerat i bänkskivan eller monteras ovanifrån (infällnad) där den tunna kanten ger en näst in till sömnlös övergång mellan diskho och bänkskiva. Finns även i sk. IF/A-utförande med blandarfäste integrerat med diskhon lämpar sig väl till bänkskivor i tex trä eller laminat.

  Finns i färgerna Antracit och Vit.


  Diskho i BLANCO SILGRANIT PuraDur och rostfritt stål.

  BLANCO SILGRANIT PuraDur består av 80% naturlig granitsten och är sammanfogad av akryl, keramik och färgpigment. Den finporiga och slutna graniten hos SILGRANIT PuraDur är extremt motståndskraftig och reptåligt. Du kan exempelvis skära direkt på ytan utan att förstöra den. Materialet har en hög hållbarhet för hög värme och kan exponeras för temperaturer upp till 280o C. Ger ett effektivt skydd mot smuts och bakterier. Ramen i rostfritt stål är tillverkat i BLANCOs högteknologiska fabriker med det absolut högsta hantverksmässiga kunnandet. Dessa två material tillsammans ger ett imponerande exklusivt uttryck, med bibehållen enkelhet i naturliga lättskötta och tåliga material. Även i direkt solljus bleknar inte SILGRANIT PuraDur eller BLANCOs rostfria stål.
  Matcha diskho med blandare i samma färg eller bryt av med annan färg.


  Omsorg för din diskho

  Det är viktigt att underhålla sin diskho i BLANCO SILGRANT dagligen, vilket görs med en svamp, diskmedel och varmt vatten. Efter rengöring sköljs diskhon ur och torkas av med en ren trasa. Det är viktigt att alltid lämna sin diskho (och alla andra material som är i kontakt med vatten) torr för att undvika bildning av kalkavlagringar. Därför rekommenderar vi att alltid ha en torr fiberduk till hands att torka av ytor med.

  Med jämna mellanrum rekommenderar vi att använda BLANCO Active Pulver för att ta bort kalkrester som kan uppstå i diskhon. BLANCO Active blandas med hett vatten i diskhon. Gnugga in blandningen av vatten och pulver ordentligt med en scotch brite-svamp. Låt sedan blandningen verka i diskhon ett antal timmar, helst över natten, gnugga med scotch brite – skölj sedan ur och torka med en torr fiberduk.

  Den rostfria ramen underhåller du genom att rengöra med milt rengöringsmedel och torka torrt. Då och då ger du den rostfria ytan extra omvårdnad med BLANCO POLISH pasta som återställer glans och ger diskhon ett skyddande lager.

  Utvalda produkter

  Logga in

  Viktigt!

  kontinuerlig rengöring

  SILGRANIT® ifrån BLANCO. BLANCO är en av världens största tillverkare av diskhoar i kompositmaterial. För att bevara din diskho snygg och fräsch så krävs det att den rengörs kontinuerligt. Läs mer

  BLANCO Rengöringspaket Silgranit helår

  *799kr 1 022kr (639kr exkl. moms)

  För att ha en snygg diskho i många år

  Om du använder paketet och anvisningarna så blir din diskho i Silgranit lika snygg i många år framöver.

  Vad kul att du har valt BLANCO Silgranit

  Till din diskho rekommenderar vi