| ANDANO-FAMILJEN |

ANDANO
Vårt rostfria mästerverk; den eleganta och moderna designen hos ANDANO-serien tar köket till nya nivåer.

Upplev våra populära BLANCO ANDANO modeller i rostfritt stål; det strama men samtidigt diskreta uttrycket hos ANDANO-familjen höjer designen av ditt kök till nya nivåer. Med ett harmoniskt samspel mellan funktionalitet och estetik – med genomtänkta detaljer som C-overflow™ breddavlopp – är detta koncept diskhoar av toppkvalitet med högsta bekvämlighet. De generösa storlekarna på hoarna, och en botten som går att utnyttja till fullo, erbjuds maximalt utrymme för alla användningsområden. De praktiska ANDANO modellerna med avrinningsyta erbjuder ännu mer mångsidighet. ANDANO diskbänk med avrinningsyta har även en integrerad sidokant för blandaren. Det gör den lättåtkomlig och bidrar också till att den är perfekt vid installation framför ett fönster, tack vare den platsbesparande designen. Det eleganta och moderna utseendet förstärker de många funktionerna, inklusive tillbehör som den multifunktionella sköljskålen, som på ett elegant och smakfullt sätt smälter in i designen. De optimala tillbehören förstärker BLANCO ANDANO’s praktiska funktioner ytterligare. Den perfekt anpassade glasskärbrädan i sammetsmatt midnattsblå färg är inte bara användbar men även ett verkligt blickfång.

Andano XL 6 S-IF med sköljskål och skärbräda, passar i ett 60cm skåp. Med den praktiska sidokanten för blandaren är den såväl praktisk som yteffektiv. Den mycket tunna IF-kanten gör att den smälter in i bänkskivan på ett estetiskt sätt.
Andano XL 6 S-IF med InFino ™ bottenventil med praktiskt pop-up vred. Den snygga InFino ™ korgventilen bidrar ytterligare till det stilrena utseendet hos Andano-serien.

Andano-familjens stora bredd gör att du kan hitta en diskho för alla ändamål. En rostfri diskho som passar i alla miljöer med sin stilrena design och praktiska funktion.

U – Undermontering

IF – Planmontering – tunn bearbetad kant

IF/A – Planmontering – tunn bearbetad kant och avställningsyta med hål för blandaren