RENGÖRING & UNDERHÅLL ROSTFRI DISKHO

Rostfritt stål har en högre livslängd än många andra material och är ledande på marknaden för köksinventarier i livsmedelsindustrin. För att bevara diskhons naturliga finess och glans är det viktigt att ta väl hand om sin diskho.

Dagligen
Den dagliga rengöringen görs med en vanlig disktrasa, mjuk svamp eller diskborste med lite diskmedel och ljummet vatten. Skölj därefter av ytan och torka rent med en torr trasa eller fiberduk.

Regelbundet
Det är viktigt att med jämna mellanrum använda BLANCO Deep Clean Stainless steel för att ta bort grövre smutsavlagringar samt för att bevara den naturliga glansen i den rostfri stålen. Tryck ut 1-2 cm rengöringspasta på en mjuk svamp, gro försiktigt in medlet i diskhon. Avsluta med att skölja hon med varmt vatten och torka rent med en torr trasa eller fiberduk.

Komplettera behandlingen med vår Blanco Antikalk Sprayflask för bästa resultat

Tillagd i varukorgen