Kategori: DURINOX DISKHO

DURINOX DISKHO

BLANCO Rostfritt stål Durinox® – Rostfritt stål så som vi känner igen det har blivit återuppfunnen och revolutionerad i denna silkeslena yta som dessutom är än mer slitstark.

BLANCO Rostfritt stål Durinox® har fått sin hårdhet och sitt glittriga utseende genom en unik behandling. Denna innovation sätter en ny standard, och gör rostfritt stål än mer reptåligt samt mindre känsligt för fingeravtryck. Den silkeslena ytan harmonierar fint med naturliga material så som trä och sten.

Ytan är skapad genom en blästringsteknik som används inom flygindustrin. Vi på BLANCO har lagt mycket tid och kraft vid att utveckla denna teknologi och på att anpassa den för de särskilda kraven vid tillverkning i rostfritt stål – så mycket att denna process nu är patenterad.
Under Durinox-behandlingen skjuts 1 miljard mikroskåpiska kulor av rostfritt stål i en fart av nästan 300 km/h in i ett ark av rostfritt stål som är endast 1 mm tjockt. Blästringen sker på båda sidor. Resultatet blir imponerande och ytan blir mer än dubbelt så hård som den traditionella rostfria ytan och får ett elegant utseende.

Visar alla 15 resultat

Logga in