SkanCo

Etagon

ETT FUNKTIONSFENOMEN

BLANCO ETAGON EN PRAKTISK DISKHO

BLANCO ETAGON-systemkonceptet erbjuder avancerad mångsidighet vid diskbänken.

Denna behovsinriktade diskho är anmärkningsvärd för sitt integrerade kant, som skapar en mycket praktisk mellan nivå.

ETAGON-rails som placeras på kanten erbjuder en mängd möjligheter. Till exempel kan du ställa den varma kastrullen eller durkslaget. Ställer du gratängformen i mellan nivån kan du sen enkelhet krapa ner grönsaker direkt från skärbrädan ovanför.

Den stora diskhon gör det enkelt att diska otympliga ugnsplåtar eller gratängformar.

BLANCO ETAGON finns i rostfritt stål, silgranit och keramik. Utbudet är imponerande inte bara för sin överlägsna funktionalitet, utan också sin utrustning av högsta kvalitet.

Snyggt överrinningsskydd och InFino korgventil är elegant integrerade och extra lätta att rengöra tack vare det rostfria stålmaterialet.

De valfria tillbehören inkluderar skärbrädor och praktiska multifunktionella sköljskålar.

ETAGON-serien finns i ett antal installationsalternativ, för stor flexibilitet: som undermonterad version, med en IF för infälld- eller planmontering, eller som modeller med en integrerad tappkant för installation uppifrån.

etagon stufenkonzept 01238502 image 640w 480h

LAGA MAT I 3 NIVÅER MED DENNA PRAKTISKA DISKHO

BLANCO ETAGON tar diskhons möjligheter till en helt ny nivå. Det integrerade flerplanskonceptet skapar ytterligare en tredje funktionsnivå och erbjuder därmed mångsidighet för en diskho utan att kräva samma mängd utrymme.

Dom multifunktionella ETAGON-railsen gör att du kan multitaska på ett ergonomiskt sätt. Du kan till exempel ställa varma kastruller på railsen medan du sköljer kokta grönsaker i iskallt vatten i diskhons botten. Sätt en skärbräda i diskhons kant och använd hela området ovanför. Då blir det enkelt att skrapa ner nyhackad persilja direkt från skärbrädan till fattet du ha placerat på railsen.

Flerplanskonceptet är också idealiskt för att enkelt rengöra otymplig disk. Railsen är en idealisk plats för att placera smutsiga ugnsplåtar, vilket gör disken enklare än någonsin tidigare.

BLANCO ETAGON låter dig gå direkt från en uppgift till nästa. Förberedelserna går snabbare, du behöver inte gå från en plats till en annan, du spara tid vid städning och ditt kök ser strålande ut.

TILLBEHÖR TILL DIN DISKHO

Innovativa tillbehör som skärbrädor, sköljskålar eller rails förvandlar din BLANCO diskho till en perfekt arbetsplats för att laga mat och diska. 

Du kan unna din diskho en praktisk uppgradering med skräddarsydda, specialdesignade hjälpmedel. Det är viktigt att ha tillräckligt med utrymme på bänkskivan när du lagar mat. Specialanpassade skärbrädor som ligger tvärs över diskhon utan att halka hjälper till med detta. 

Du kan använda den fästbara sköljskålen i rostfritt stål för att förvara nyskurna grönsaker. Även nysköljda bär eller slungad sallad är lätt att placera i sköljskålen utan att behöva många skålar eller durkslag. 

Det förstklassiga utförandet av tillbehör gjorda av högkvalitativa material gör inte bara våra produkter långvariga och säkra, utan förbättrar också utseendet av din diskho. Oavsett om du väljer bländande rostfritt stål, slätt säkerhetsglas eller sofistikerat naturligt trä, väcker kvaliteten och designen på våra tillbehör helt enkelt glädje.

zubehoer etagon 01238540g image 640w 480h

Vet du hemligheten med ett kök där matlagning är ett rent nöje och till och med att tillaga ingredienser blir en fröjd?

Vi delar gärna med oss: det är ETAGON med flera nivåer. ETAGON är så mycket mer än en diskbänk. Detta unika koncept, som består av en diskho, funktionell kant och rails, låter dig utföra många uppgifter samtidigt, på 3 nivåer. Detta skapar stora möjligheter att tillaga, ordna och servera mat, för att inte tala om att städa och hålla allt snyggt och prydligt.

En genial diskho

Att ha en ETAGON till ditt 80 cm diskbänkskåp gör allt möjligt i ett nafs: den superstora diskhon låter dig göra flera köksuppgifter samtidigt, samtidigt som den ger plats för att skölja stora, skrymmande grillplåtar och stekpannor.

En ny nivå av bekvämlighet

Förbereda, servera, rengöra och förvara – med ETAGON blir köksuppgifterna ett rent nöje. 

En plats för varma kastruller, eller fylla kastrullen för att sen tömma den allt detta görs enklare med dom praktiska ETAGON-railsen.

ÖVERRASKANDE MÅNGSIDIG

Diskborstar, kökssvampar, trasor – allt kan placeras optimalt utom synhåll, samtidigt som det finns nära till hands på ETAGON-railsen i diskhon. Railsen blir då också en perfekt torkställning för din ny diskade tallrik eller gryta.

Allt i ett

Varför slösa bort värdefullt utrymme dubbla diskhoar, ta upp ytor och behöva gå från en plats till en annan, när du kan göra allt på ett ställe, i en enda diskho?

ETT STRÖMLINJEDFORMAT HELHETSkoncept

Vi har gjort BLANCO ETAGON ännu mer genialisk med ytterligare tillbehör som en skärbräda och tillagningskärl för ångugn. Diskho ihop med en ångugn blir då en perfekt kombination.

En PRAKTISK diskho men i 3 nivåer

Funktionen av dom praktiska ETAGON-railsen skapar en extra arbetsyta i diskhon, detta förvandlar din diskbänk till en multifunktionell allroundmaskin.

Tillagd i varukorgen

preloader