| InFino |

InFino är vår nya modell av korgventiler som är en central del av BLANCO:s diskhoar. Den nya modellen är inte bara en fröjd för ögat utan erhåller specifika egenskaper för att underlätta i det vardagliga hushållsarbetet.

Design
InFinon produceras i borstat stål, erhåller hög kvalitet och är anpassade för utvalda serier i rostfritt stål, silgranit och keramik.  I den nya designen har man erhållit en balans av extrem elegans och funktionalitet. Vi har valt att reducera onödiga skarvar, fälgar och kanter samt att placera korgventilen centralt i diskhon – allt för att framhäva känslan av elegans, renlighet och kvalitet.

Rengöring
Ytskicket på InFinos korgventiler går att rengöra genom att använda samma polerings- och rengöringsanvisningar som till din övriga diskho. Den kantlösa designen gör att ventilen är lätt att rengöra invärtes och den går att montera i två delar för att lättare komma åt eventuella smuts och matrester som har samlats mellan korg och ventilöppning.

Funktioner
InFinos korgventiler erhåller en vridfunktion som innebär att man genom att vrida på korgventilen öppnar och stänger ingången till ventilen. Denna funktion går att göra manuellt men det går även att installera vår pop-up funktion. Vår pop-up funktion innebär att man reglerar korgventilens öppna- och stängfunktion genom att använda en elektronisk eller manuell knapp som är placerad bredvid din blandare.

Knappen som kontrollerar korgventilens pop-up reglage går att beställa i olika utföranden. Dels finns möjligheten att installera en mindre, diskret tryckknapp alternativt en diskret sensorstyrd tryckknapp med blått neonlyse undertill.

Ett tredje alternativ är att installera den mer markanta knappen som påminner mer om en spak som reglerar korgventilens pop-up. Det finns möjlighet att beställa denna modell av pop-up knapp i fler utföranden än borstat stål.

InFino Information i PDF