Paketlösningar för kök Förbättra ditt kök med en sömlös lösning som stödjer dina dagliga vattenrelaterade sysslor genom att kombinera blandare, handfat och avfallssystem. Vatten gör sitt för varje maträtt och det går inte en dag utan att vi använder det. Vi använder det i rengöring, matlagning och finns i varje dryck, från en välkomstdrink med vatten till nyligen hackade sallader är det helt grundläggande och allt handlar om den här viktiga platsen i ditt kök – BLANCO UNIT.

blanco unit en somnlos losning for platsen dar det hander 1024x484 4
Kika in på vår kampanjsida för att se rekommenderade paketlösningar för kök – kampanjsidan hittar du HÄR eller på: https://sverigeblanco.se/kampanjer/ 

BLANCO UNIT – platsen i köket som gör skillnaden
Uppgradera ditt kök med en lösning som lyfter dina dagliga, vattenbaserad sysslor till en helt ny nivå av effektivitet, hygien och enkelhet. Vad vi föreslår är helt enkelt att se kökskranen som utgångspunkten i din köksplanering utifrån vilken du kan optimera ditt arbete genom ett integrerat system.

Vatten spelar en av huvudrollerna i vardagslivet, inte en dag går utan att vatten används i köket. Visste du att vi använder vår kökskran ca 75 gånger under ett dygn? Vatten används inte bara när vi diskar utan även när vi förbereder vår mat, när vi lagar vår mat eller tillreder vår dryck.

Med hjälp av BLANCO kan du kombinera kökskran, diskho, diskmedelspump och sopsortering – vi kallar det BLANCO UNIT där vi kan lyfta den platsen i ditt kök där så mycket händer. Kika in på kampanjsidan för att hitta våra rekommenderade paketlösningar för kök.