BLANCO UNIT – En sömnlös lösning för platsen där det händer

Paketlösningar för kök Skapa dig en skön känsla av “flow” i ditt kök genom att se platsen där du tillreder din mat, hämtar vatten och städar ditt kök som centrum utifrån vilket du planerar utformningen av köket.

KIKA in på vår kampanjsida för att se rekommenderade paketlösningar för kök – kampanjsidan hittar du HÄR eller här: https://sverigeblanco.se/kampanjer/

BLANCO UNIT – platsen i köket som gör skillnaden
Uppgradera ditt kök med en lösning som lyfter dina dagliga, vattenbaserad sysslor till en helt ny nivå av effektivitet, hygien och enkelhet. Vad vi föreslår är helt enkelt att se kökskranen som utgångspunkten i din köksplanering utifrån vilken du kan optimera ditt arbete genom ett integrerat system.

Vatten spelar en av huvudrollerna i vardagslivet, inte en dag går utan att vatten används i köket. Visste du att vi använder vår kökskran ca 75 gånger under ett dygn? Vatten används inte bara när vi diskar utan även när vi förbereder vår mat, när vi lagar vår mat eller tillreder vår dryck.

Med hjälp av BLANCO kan du kombinera kökskran, diskho, diskmedelspump och sopsortering – vi kallar det BLANCO UNIT där vi kan lyfta den platsen i ditt kök där så mycket händer. Kika in på kampanjsidan för att hitta våra rekommenderade paketlösningar för kök.