Inspiration för sommarkök, lantkök, ja helt enkelt sommarens kök

Här finner du inpiration för sommarkök, lantkök, ja helt enkelt sommarens kök: Sommaren är här och det är dags att uppdatera ditt sommarkök. Kanske föredrar du ett kök inspirerat av ett lantkök eller vill hålla dig till en fräsch, krispig känsla i sommarens kök. Oavsett vilket har vi stilen för dig. Vi tror på att arbeta både med design och material för den rätta känslan och så här i sommartid klappar vårt hjärta lite extra för blandare i metallfärger och diskhoar i ljusa färger så som vitt, jasmin och betong. När det gäller material rekommenderar vi SILGRANIT och Keramiskt porslin för den rätta lena, varma känslan för att matcha känslan du har i kroppen när du vistas i ditt sommarkök. Kika på vårt bildspel och bli inspirerad inför sommarens projekt.

Industriellt, uppdaterat lantligt

En av våra personliga favoriter! Kombinera uppdaterade klassiker så som inredning i ljust trä och en diskho med sk. förklädesfront i krispigt vitt eller rustik betong och få en uppdaterad look samtidigt som värmen och det ombonade i country-style stilen finns med.

Kika in vår nyhet i serien BLANCO VINTERA XL 9 som kan monteras både från ovan, planmonteras och undermonteras med hjälp av särskilda beslag.

SOMMARKÖK med VINTERA XL 9

Lantligt, ljuvligt

En romantisk, mjuk stil är uppskattad för sin tidlöshet och ombonade känsla.

BLANCO har en rad produkter som passar: vi rekommenderar material Keramiskt porslin för den rätta känslan och kanske en diskho med sk. förklädesfront. Satsa på ljusa färger så som Jasmin eller Vit och välj till en blandare i rätt stil. Kika in på spännande nyheter som VILLAE och FARON.

Krispigt fräscht

Sommar, ljus och rena ytor. Ett kök som är lätt att städa, reflekterar sommarljuset och ger dig en välbehövlig vitaminboost.

Välj med fördel krispigt vit diskho och en kran som gör både avsköljning av nyplockade bär så som disken till en barnlek. Vi gillar särskild ZENAR diskho i keramiskt porslin med smarta tillbehör så som en skärbräda som glider sömnlöst över avrinningsytan och köksblandaren Catris.

Läs mer om vårt produktutbud av blandare: www.skanco.se