Silgranit består av 80% naturlig granitsten och är sammanfogad av akryl, keramik och färgpigment. Materialet är dessutom mycket resistent mot repor och hack som normalt sett kan åstadkomma av slag eller övrig påverkan gjord av grytor och pannor. Exempelvis håller materialet vid fallande objekt, så som glas, och materialet spricker inte. Materialet har en hög hållbarhet för hög värme och kan exponeras för temperaturer upp till 280o C.

Dagligen

Det är viktigt att underhålla sin Silgranit Diskho dagligen, vilket görs med en mjuk svamp, diskmedel och varmt vatten. Efter rengöring sköljs diskhon ur och torkas av med en ren trasa. Det är viktigt att alltid hålla sin diskho torr för att undvika bildning av kalkavlagringar. Därför rekommenderar vi att alltid ha en torr fiberduk till hands att torka av ytor med.

Regelbundet

Det är viktigt att med jämna mellanrum använda BLANCO Active Pulver för att ta bort kalkrester som kan uppstå i diskhon. BLANCO Active innehåller tre doseringar som blandas med hett vatten i diskho. Gnugga in blandningen av vatten och pulver ordentligt med den grövre sidan av en rengöringssvamp. Låt blandningen verka i diskhon ett antal timmar, helst över natten, gnugga med den grövre sidan av en rengöringssvamp – skölj sedan ur och torka med en torr fiberduk.

Komplettera behandlingen med vår Blanco Antikalk Sprayflask för bästa resultat.

Artikel: 520784