SkanCo

RENGÖRING DISKMEDELSPUMP

VIKTIGT!

 SPÄD UT DISKMEDLET

50/50 – diskmedel – vatten

RENGORING DISKMEDELSPUMP 55492
RENGORING DISKMEDELSPUMP

Daglig rengöring

Gör städningen enkel för dig i köket och håll undan kalkansamlingar, innan de får fäste genom att göra till vana att alltid torka av ytor och redskap som kommit i kontakt med vatten. Har kalkavlagringar uppstått löser ni upp dem med kalklösande medel, finns att köpa BLANCOS särskilda medel Daglig rengöring. Använd alltid micro-trasa vid rengöring

Kontinuerlig rengöring

Diskmedelspumpen behöver regelbundet grundläggande rengöring för att fungera på bästa sätt. Diskmedelsrester kan sätta sig och stelna. Se därför till att lyfta av din diskmedelspump ur hållaren, lägga ned den i hett vatten med kalklösande medel – låt ligga i ett par timmar. Pumpa igenom hett vatten tills det bara är rent vatten som kommer ur pumpen. Tänk på! Ifall det gått långt sedan tidigare rengöring eller att rengöring inte gjorts alls – kan du kan behöva upprepa rengöringen flera gånger.

Diskmedel är segt till sin karaktär. Vet du med dig att du använder din diskmedelspump mer sällan, låt det inte gå för länge mellan grundläggande rengöring då diskmedlet torkar och fastnar i pumpen.

Tillagd i varukorgen

preloader