Svarta blandare, svarta diskhoar, svarta köksskåp, svarta bänkskivor
Vi får inte nog av svart i köket. Modernt, minimalistikt om du vill, kraftfullt om du önskar – uttrycket står du för. Vi har inredningen som matchar.
Välj bland våra olika svarta alternativ

BLANCO har lanserat Silgranit Svart som ytterligare en Silgranit-färg i sitt spektra och introducerat den i många av sina serier. Vår favorit just nu är diskhon BLANCO Etagon 6 Silgranit Svart med snygg bakkant och de smarta tillbehören Etagon-stängerna som vilar på den ytterligare nivån som finns i Etagon diskho.
Till BLANCO Silgranit Svarta diskhoar rekommenderar vi att matcha med en BLANCO Silgranit-Svart blandare, vår favorit här är klassikern BLANCO Linus i utförandet Silgranit Svart med utdragbar dusch och perfekt färgmatchning till den svarta diskhon i Silgranit.

Önskar du istället skapa en effektfull kontrast i ditt kök med en svart blandare rekommenderar vi en matt-svart blandare. Extra snyggt tycker vi att det blir mot BLANCO Silgranit Betong färg, kolla in BLANCO Etagon 6 Betong och den matt-svarta Linus tillsammans med perfekta tillbehören matt-svart pop up och matt-svart diskmedelspump i nyheten BLANCO Lato.

BLANCO Etagon 6 Silgranit Betong med pop-up reglage, art no 525299
BLANCO Linus-S matt svart, art no 525807
BLANCO Diskmedelspump Lato matt svart, art no 525789
BLANCO Pop up matt svart, art no 238688