SkanCo

BLANCO Diskhoar: Överlägsen Kvalitet och Design för Ditt Kök

Varför En Diskho från BLANCO Är Det Självklara Valet

Diskhoar i Rostfritt Stål

Om du någonsin har funderat på hur tufft livet måste vara för en diskho, så har du kommit till rätt ställe. BLANCO:s diskhoar i rostfritt stål är inte bara stilrena och hygieniska, de är också extremt tåliga mot vardagens prövningar—från skållande hett vatten till stötar från kastruller.

Färgade Diskhoar med PVD-Lackering

Vill du att din diskho ska utstråla en känsla av lyx och individuell stil? Våra rostfria diskhoar kan specialanpassas med PVD-lackering, så att du kan uttrycka din personliga smak.

Original Diskhoar i SILGRANIT®

Inte intresserad av en diskho i komposit? BLANCO:s diskhoar i SILGRANIT® är originalet som sätter standarden. Tillverkade av 80% kvartssand, dessa diskhoar är extremt tåliga och fläckresistenta, perfekt för det tuffa livet som en diskho måste uthärda.

Funktioner och Fördelar med BLANCO Diskhoar

Varaktig och Tålig

Våra diskhoar i SILGRANIT® är robusta och långvariga, och klarar av allt från skållande hett vatten till kyliga temperaturer, samt stötar och slag från köksredskap. De är inte oförstörbara, men de är extremt tåliga.

Färgval och Matchning

Med BLANCO får du en diskho som kommer i 10 olika färger, alla lika tåliga och hållbara. Oavsett om du väljer en vit, grå, eller svart diskho, så kan du vara säker på att den kommer se ut som ny även efter många års användning.

Praktiska Tillbehör

Våra diskhoar kommer med en rad praktiska tillbehör, allt från specialanpassade skärbrädor till sköljskålar och avfallskvarnar. Dessa kommer utan tvekan att vara några av de mest använda verktygen i ditt kök.

BLANCO UNIT: En Helhetslösning för Ditt Kök

Med BLANCO UNIT får du en samlad lösning som inkluderar diskho, skärbräda, sköljskål, köksblandare, sopsortering och avfallskvarn. Allt är noga utvalt för att erbjuda en kombination av funktion, design och prisvärdhet.

BLANCO ANDANO 500 IFA INFINO
TASCA CANOVA GULD CA70UG 60717
10 harda ar som diskho
BLANCO SUBLINE 700 U INFINO SILGRANIT

Tillagd i varukorgen

preloader