SkanCo

Livet som en diskho måste vara ett riktigt skitliv. 

Nu undrar du säkert vad det är jag pratar om men tänk själv om du var en diskho. Du skulle bli skållad för att sedan bli nedkyld, slagen av kastruller och andra köksredskap. För att inte tala om alla matrester som blir liggandes exempelvis rödbetor, kaffesump, tepåsar eller curry. 

Även du har väl stått vid tvättstället och försökt få bort dessa hemska fläckar ifrån dina eller barnens kläder. Kanske är det just därför du inte har på dig så mycket vita kläder utan istället väljer en mer förlåtande kulör.

10 harda ar som diskho
BLANCO ANDANO 500 IFA INFINO

Diskho rostfritt stål

Med det sagt så är en diskho i Rostfritt stål ett väldigt bra val. Det är stilrent, hygieniskt och inte minst traditionellt.

Diskho rostfritt stål PVD

Traditionellt är kanske inte riktigt det du är ute efter. Du vill att ditt kök ska uttrycka en känsla och stolthet. Då finns möjligheten att färga en rostfri diskho med en så kallad PVD lackering.

TASCA CANOVA GULD CA70UG 60717
BLANCO SUBLINE 700 U INFINO SILGRANIT

Diskho komposit gjord av SILGRANIT®

Om vi jämför diskhon med en bilplåt som vi lackar. Hur blir lacken på bilen efter att du kastar en kniv, kastrull eller gaffel på den? Komposithoar gjorda av SILGRANIT® är ett material som kan se ut som nytt även efter 10 år.

Silgranit består till 80% av kvartssand (hårdaste delen av granit). Detta gör alla diskhoar gjorda av Silgranit extremt tåliga och perfekta för detta skitgöra. Den tål vanligt förekommande slag, stötar och fläckar. Silgranit är inte oförstörbart men väldigt tåligt.

 

Med Silgranit får du möjlighet att välja fritt mellan10 olika färger och det bästa av allt är att alla är lika bra. Den vita är lika tålig som den grå eller svarta. Efter ca 1 års användning så har vi i Sverige märkt att exempelvis kalk syns snabbare på mörka färger, men efter en rengöring eller avkalkning så blir den som ny igen. Med det sagt så är alla färger lika bra. Se gärna detta klipp

Färgmatcha din diskho med en passande köksblandare, bänkskiva, köksluckor, köksbeslag, vitvaror och övriga detaljer. Ton i ton eller bryt med kontraster. Kontakta gärna några av våra duktiga återförsäljare så hjälper dom dig uppfylla dina köksdrömmar.

De praktiska tillbehören är specialanpassade för din diskho och kommer utan tvekan vara en av dom mest använda verktygen i köket. Sköljskålen som du smidigt hänger på sidan för att enkelt kunna skölja grönsakerna, tar emot skalen som hamnar i avfallskvarnen. En smidigare hantering av ditt matavfall finns inte!

Gallret gör det enkelt att diska din farmors vinglas eller kanske som hållare för mormors receptbok.

Skärbrädan som passar perfekt över din diskho, gör att du aldrig mer kommer sakna en plats att ställa den på. Eller varför inte låta barnen hjälpa till vid matlagningen. Med hjälp av den anpassade skärbrädan så minskar risken för att våra hjärtan gör sig illa. Efter allt detta kan du enkelt skölja av den på samma ställe där du utförde ditt köksarbete.

När du är klar med ditt köksarbete så får du absolut inte hänga disktrasan på köksblandaren! Den placerar du snyggt i skåpet under eller på Etagon railsen.

BLANCO MIDA S 67918 e1677684356153

I övriga Europa tillreds den största delen av maten vid avställningsytan på diskhon. Den lätt lutande ytan sköljs enkelt av och är perfekt för att tillreda din mat. Skär bröd, fisk, saftiga frukter eller använda för servering. De är hygienisk effektiv och extremt lätt att hålla rent.

Skapa din egen drömmiga BLANCO UNIT tillsammans med våra blandare och tillbehör.

BLANCO UNIT är produkter som är noga sammansatta för att skapa en funktion, design och enkelhet som tilltallar dig. Diskho, skärbräda, sköljskål, köksblandare, sopsortering och avfallskvarn.


BLANCO UNIT står för kvalité och pålitlighet. Du ska känna att du gör ett bra val för miljön, dig själv och plånboken.

Logga in
preloader