SkanCo

🤩 Ser du det jag ser?
I veckan så visade vi på mässan AREA 30 i Tyska Löhne grymma nyheter som vi kommer kunna se i Sverige våren/hösten 2023

Helt rätt det är en helt osynlig induktionshäll.

OPERA MATERIA OSYNLIG INDUKTIONSHALL

Materia är en helt osynlig induktionshäll.
Opera presenterar för första gången den innovativa produkten Materia: induktionshällen är integrerad i bänkskivan som gör vardagsrummet extremt elegant. När induktionshällen inte används för matlagning blir de röda LED-touchkontrollerna osynliga och gör Materia till en enda, stor, mattsvart yta med en ”soft touch”-effekt.

Systemet är integrerat i bänkskivan bestående av 5 induktionszoner: 4 individuella zoner med ”Bridge”-funktion och en stor central yta.

Rena och eleganta linjer: Materia är en bänkskiva helt tillverkad i glaskeramik. Med en tjocklek på endast 6 mm garanterar den anti-repor och fläckbeständiga egenskaper, motståndskraft mot stötar och extrema temperaturer. Anpassningsbar i storlek och konfigurationer, den anpassar sig perfekt till alla typer av miljöer.

Kortfattat:
Induktionshäll integrerad i bänkskivan
Motståndskraftig mot stötar, repor, fingeravtryck och fläckar
Glaskeramik med en Matt svart finish ”Soft Touch” effekt, lätt att rengöra
Anpassningsbar i dimensioner och konfigurationer
Motståndskraftig mot extrema temperaturer

Materia induktionshäll passar det minimalistiska hushållet. Möjligheten finns att göra den mest centrala ytan i ditt hem till den arbetsyta du behöver.

Tänk hur enkelt det blir att städa?

OPERA MATERIA OSYNLIG INDUKTIONSHALL 77501

ITALIENSK design, TYSK teknologi Den perfekta kombinationen mellan kreativitet och robusthet. Designad i Italien och tillverkad i Tyskland. Inom OPERA har vi lång erfarenhet av matlagningsindustrin.

InnovativtPålitligFunktionellTeknologisk och Användarvänlig. Vi integrerade det bästa av tysk teknik med italiensk design. Där skapade vi fläktsystemet som förändrar sättet att arbeta i och uppleva köket.

Tillagd i varukorgen

preloader